OxyMC
  • Naslovnica
  • Forum
    Članovi Kalendar događaja Pomoć Pretraga
  • Shop
  • Novosti
  • Više
      Staff   Kontakt   Pravila servera   Server status
  •   Prijava
  •   Registracija
OXYMC Forum Server Generalna rasprava Molba za AfkF24 (Owner)

Tema zatvorena
Molba za AfkF24 (Owner)
CroKINGHERE
Donator
(Offline)

Gold (100+ objava)

Objave: 101
Teme: 17
Registracija: 21.01.2019
Minecraft ime: CroKINGHERE
19.05.2019. u 22:42
Poz Afko, nemam namjeru stavljat zahtjev za unban, nepravim se da sam faca vec pokusavam objasnit ne tebi, nego cjelom staffu da se takvo nesto (promjena datuma eventa) mora objaviti na disc ili forumu. Blati me, psuj me, priznajem psovao sam u helpop jer sam skoro pa imao nervni slom radi informacije koja je bila dostupna samo na MC serveru u 19:50. 

Znaci ovako molba je da prebacis moj rank (VIP+)
igracu RandomMac5. Znam mozda neces prebacit mozda hoces to je na tebi. Jos jedan dio molbe je da se moj plot neunistava nego preda igracu RandomMac5
sa svim itemima u storage roomu. (Soba ispod plota).

Ja se nadam da ce ova zajednica jednog dana postivati "pojedince" poput mene te da ce jednog dana procvjetati u smislu da bude velika cifra clanova.

Molio bih jos nesto, a to je da me ljudski protjeras sa ove zajednice i obrises sve podatke sta imas o meni. Naravno IP adresa vam treba al nebojte se, necu ulazit na taj server makar mi neko nudio 1000€. 

To bi bilo to od mene, uzivaj mi Afko nadam se da ces jednog dana naucit postivat cak i mladje od sebe.
[Slika: tenor.gif?itemid=9382059][Slika: 76561198447927636.png]
Odgovori
ZLATKO999
Donator
(Offline)

Iron (50+ objava)

Objave: 72
Teme: 15
Registracija: 09.02.2019
Minecraft ime: ZLATKO999
19.05.2019. u 22:48
Šteta od jedan od dobrih igrača ovog servera
Odgovori
AfkF24
Owner
(Offline)

Gold (100+ objava)

Objave: 217
Teme: 32
Registracija: 11.12.2012
Minecraft ime: AfkF24
20.05.2019. u 00:29 (Ova objava je posljednji put uređena 20.05.2019. u 00:34 od strane AfkF24.)
(19.05.2019. u 22:42)CroKINGHERE je napisao: Poz Afko, nemam namjeru stavljat zahtjev za unban, nepravim se da sam faca vec pokusavam objasnit ne tebi, nego cjelom staffu da se takvo nesto (promjena datuma eventa) mora objaviti na disc ili forumu. Blati me, psuj me, priznajem psovao sam u helpop jer sam skoro pa imao nervni slom radi informacije koja je bila dostupna samo na MC serveru u 19:50. 

(...)

To bi bilo to od mene, uzivaj mi Afko nadam se da ces jednog dana naucit postivat cak i mladje od sebe.

Oprosti, koji oblik poštovanja očekuješ nakon onoga što si već napisao? Meni nije problem ni podijeliti logove s onim što si izjavio, ali nisam siguran koliko bi to bilo pogodno za širu javnost... Sam navodiš da na eventove ne dolaziš da bi dobivao nagrade već da se zabaviš... Zašto te onda premještanje eventa toliko pogodilo? Zabaviti si se mogao i sa drugih 28 igrača koji su bili na serveru u tom periodu :D

(19.05.2019. u 22:42)CroKINGHERE je napisao: Molio bih jos nesto, a to je da me ljudski protjeras sa ove zajednice i obrises sve podatke sta imas o meni. Naravno IP adresa vam treba al nebojte se, necu ulazit na taj server makar mi neko nudio 1000€.

Protjerivanje ljudi definitivno nije moj fah, a podaci o tvom korisničkom računu ne mogu biti obrisani... To je između ostalog navedeno i u TOS-u foruma... Rank ti ne može biti prebačen na drugi račun, uslijed bana. To hoćeš li ti ulaziti na server ili ne je apsolutno tvoja osobna stvar, nemam veze s tim... Bontonu te također apsolutno nemam namjeru podučavati, to je, opet kažem, tvoja osobna stvar.
Odgovori
AfkF24
Owner
(Offline)

Gold (100+ objava)

Objave: 217
Teme: 32
Registracija: 11.12.2012
Minecraft ime: AfkF24
20.05.2019. u 20:58
Objava zaključana, "Molba za AfkF24 (Owner)" odbijena. :)
Odgovori
« Slijedeća starija | Slijedeća novija »

Korisnici koji čitaju ovu objavu: 1 gosti

• Pogledaj verziju za ispis
  • Pretplati se na ovu temu
Skoči:

DMCA.com Protection Status
Korisno
  • Shop
  • Novosti
  • Pravila
  • Kako igrati
  • Serveri
Pomoć
  • Kako se registrirati
  • Pitanja i odgovori
  • Kontakt
  • Prijavite grešku
Partner
Zapratite nas
© 2010-2019, OxyGaming. Sva prava pridržana.
Forum pokreće MyBB. © 2002-2019, MyBB Group.
Dizajn foruma D&D i AfkF24, © 2019.
Release v1.4.1.262, 14.11.2019.
Linear Mode
Threaded Mode