OxyMC
  • Naslovnica
  • Forum
    Članovi Kalendar događaja Pomoć Pretraga
  • Shop
  • Novosti
  • Više
      Staff   Kontakt   Pravila servera   Server status
  •   Prijava
  •   Registracija
OXYMC Forum Server Generalna rasprava Višestruki nalozi na serveru / Multiacc abuse

Višestruki nalozi na serveru / Multiacc abuse
hariszonic
Hall of Fame
Odsutan

Gold (100+ objava)

Objave: 101
Teme: 25
Registracija: 20.02.2019
Minecraft ime: hariszonic
23.06.2019. u 23:51
Postoji li osim mene neko zainteresovan da se pooštre kazne za duple/trostruke/četverostruke naloge na serveru koji imaju zajedničkog vlasnika. Znači razumijem da neko ima i brata/sestru koji igraju na istom serveru ali ako je slučaj da osoba u toku jedne sezone promijeni 5 naloga koliko je to korektno ustvari prema ostalim igračima koji to ne abuseaju ?

Polazim od toga da je trenutna situacija jednaka onoj u CSGO-u ili bilo kojoj free to play igri gdje je dovoljno napraviti novi nalog i krenuti ispočetka. Nekako sam osjetio da to par, svima poznatih igrača to iskorištava na način da kada useru stvar ili budu banovani za nešto za što trebaju snositi kaznu, rješavaju to kreacijom novog accounta i prebacivanjem rankova i itema sa starog računa na novi i tako nastavljaju s novim identitetom raditi ista sranja koja su radila ovamo.

Ono što ja razumijem je da postoji neka zaštita od multi naloga ali ako igrači mjenjaju ip adresu i otvoreno nastavljaju sa igrom, zar ne bi trebali dobiti zabranu korištenja višestrukih naloga i čekati ban/mute na originalnom nalogu ?
Odgovori
BigK
Hall of Fame
(Offline)

Quartz (10+ objava)

Objave: 18
Teme: 3
Registracija: 22.01.2019
Minecraft ime: SyncMaster
24.06.2019. u 01:15
Ukoliko je igrac kaznjen na jednom accauntu automatski nema pravo igrati na drugom jer time ozbjegava kaznu tj. Cim igrac ude na alt acc ,a main mu je banan , bit ce banan i na tom accauntu
Odgovori
hariszonic
Hall of Fame
Odsutan

Gold (100+ objava)

24.06.2019. u 01:29
Odgovorio si na jedno od 5 pitanja koje sam postavio, ali svejedno hvala...
Odgovori
adrian1
Admin
(Offline)

Iron (50+ objava)

Objave: 84
Teme: 13
Registracija: 15.02.2019
Minecraft ime: adrian1
24.06.2019. u 01:55
Mi dopuštamo posjedovanje 2 računa na jednoj adresi, ukoliko jedan od ta dva računa dobije kaznu oba računa su kaznjena, promjenom IP-a i izradom novog računa lagano se izbjegne kazna jer mi nemamo način potvrdivanja "identiteta" osim IP adrese, nadalje prebacivanje rankova jedno je od mogućnosti koje pružamo ali nije istina da netko može poceti ispočetka tako, ukoliko dođe do prebacivanja ranka server automatski salje poruku u chat "igrac1 prebacio je Vip+ rank igracu2", promjena imena je svačije pravo, cak i u pravom zivotu, ali promjenom imena ne mjenjas osobu, tako da se ti igraci vrlo lagano odaju, te s time smatramo da to nije najveći problem nase zajednice
Odgovori
hariszonic
Hall of Fame
Odsutan

Gold (100+ objava)

24.06.2019. u 04:32
Bilo je situacija u kojoj jedan igrač sa drugačijom IP adresom nego na ostala dva naloga teroriše ostale igrače i nakon kazne na tom jel, trećem nalogu nastavi sa normalnom igrom na ostala dva bez da služi tu istu kaznu na njima jer eto "nema dokaza bez ip adrese"?

Naprimjer, igrač ajvanhosenna je dobio ban ali njegov pravi vlasnik je nastavio još par dana sa igrom kada je dobio ban zbog druge stvari. Imate li ideju kako protiv toga u budućnosti ?
Odgovori
« Slijedeća starija | Slijedeća novija »

Korisnici koji čitaju ovu objavu: 1 gosti

• Pogledaj verziju za ispis
  • Pretplati se na ovu temu
Skoči:

DMCA.com Protection Status
Korisno
  • Shop
  • Novosti
  • Pravila
  • Kako igrati
  • Serveri
Pomoć
  • Kako se registrirati
  • Pitanja i odgovori
  • Kontakt
  • Prijavite grešku
Partner
Zapratite nas
© 2010-2019, OxyGaming. Sva prava pridržana.
Forum pokreće MyBB. © 2002-2019, MyBB Group.
Dizajn foruma D&D i AfkF24, © 2019.
Release v1.4.1.262, 14.11.2019.
Linear Mode
Threaded Mode