OxyMC
  • Naslovnica
  • Forum
    Članovi Kalendar događaja Pomoć Pretraga
  • Shop
  • Novosti
  • Više
      Staff   Kontakt   Pravila servera   Server status
  •   Prijava
  •   Registracija
OXYMC Forum Server Zahtjevi za unban v
« Prethodna 1 2
[Prihvaćeno] iWaveeee

Tema zatvorena
[Prihvaćeno] iWaveeee
iWaveeee
Donator
(Offline)

Starter (1+ objava)

Objave: 9
Teme: 5
Registracija: 29.01.2019
Minecraft ime: iWaveeee
11.02.2019. u 23:56 (Ova objava je posljednji put uređena 12.02.2019. u 23:06 od strane TheHB.)
 Ime na serveru: iWaveeee
- Datum dobivanja bana: 11.02.
- Koji vas je Admin/Helper banao: TheHB
- Razlog bana: 
[Slika: Pvezg2h.png]

- Nešto za dodati (nije obavezno):

Aj nek sad ovaj Admin fino meni pojasni kako je on uopce dosao do toga ? Nisam igrao na serveru kad se ovo dogodilo nego kad sam uplaio MC da udjem docekalo me ovo. Jeli sam to mozda raid njegovu bazu pa iz frustracije opalio ?

Cekam sad da vidim njegovo opravdanje za ovo. Sad sta got ja reko oznacili ste me kao hakera. Adrian me je cak iz vanisha vise puta promatro. Prvo mute neopravdan sad ovo. 
Odgovori
TheHB
Admin
(Offline)

Quartz (10+ objava)

Objave: 43
Teme: 3
Registracija: 19.01.2019
Minecraft ime: TheHB
12.02.2019. u 00:16
Pozdrav!
Prema navodima igrača ti si raidao gotovo cijeli server, online si oko 2-3 ujutro kada nikoga nema online, te onda nailazim na ovakve slučajeve kopanja.
Možeš li mi možda reći kojim si povodom više puta kopao ravno dolje i odjednom naišao na nekoliko baza? Sreća ili Chest Finder?
Budi bez brige, nisi banan zbog raidanja mog ili tuđeg Kingdoma, već zbog očiglednog korištenja Chest Findera.
Ban ti trenutno ostaje, ako bude došlo do ikakvih promjena dobit ćeš obavijest na Discordu, ionako konstantno tamo spamaš tako da sam siguran da ju nećeš propustiti ;)
Odgovori
iWaveeee
Donator
(Offline)

Starter (1+ objava)

12.02.2019. u 00:38 (Ova objava je posljednji put uređena 12.02.2019. u 17:22 od strane iWaveeee.)
Online sam u 2-3 ujutro jer radim od 5-6 do 12 ne isplati mi se spavat. Online je i Ado nekad oko 2 i jos par igraca. Kakve to veze ima ?

1) jesi ikad cuo za ono voce koje tp radi ?
2) okle tebi da sam ja raid cjeli server ? To preuvelicavas
3) jesi ikad cuo za F3 i koordinate ? Ako nesto nije u visini claima napravljeno onda je ispod zemlje (F3+G da vidis tocno chunck claima i mozes se centrirat fino)
4) jesi znao da te drugi ljudi mogu tp i reci ti gdje sta? Primjer to kod granice (treca slika) sto si sliko je bekova bivsa baza gdje je Lucifer sam reko da je naso jos chestova koje sam propustio pa sam doso tamo da vidim. Jesi isto znao da nisam kopo prema dole nego sam kopo prema gore da izadjem na povrsinu da vidim ima li sta jos (setpenice koje idu prema gore na slici)

5) jesi znao za /near komandu i nametag igraca gdje vidim kad je neko pod zemljom i gdje tocno

Imam instaliran Optifine i to je to. Ovaj ban si bubno. Razmisli malo. Za sta ce mi hack kad imam /fly i /near ? To samo je dovoljno da nadjem velik broj baza

Dodaj jos primjer kraljestva Demonia da sam im prokopo ravno dole u bazu kao razlog za hack a ljudi imali beacon postavljen odaje tocno lokaciju isto ko u toj Bekovoj bivsoj bazi. Al kako bi ti to znao da je beacon bio kad sam ga pokupio ?
[Slika: 2CAhUGl.png]

jesi siguran za sliku 4 da sam ja imo ista s time ? jer se ne sjecam u bekovoj bazi da sam prokopavo tolko duboko osim ako po lavu nisam iso. Cak mozes i Ukisu pitat on je bio napo claim u Bekovoj bazi koji je meni osto jer vam plugin nije spasavo sve kako treba. Bili su tocno na dnu gdje lava borili se protiv heroja a ja sam se tp na dno sa /k defend. Ne znam jesu oni to prokopali ili nisu ili sam ja sa fly gore prokopo da izadjem ovo ne mogu potvrdit jer nije bilo nedavno da se sjecam detalja. Ovo ti Ukisa moze potvrdit ovu pricu. On i jos jedan njegov drug je bio a ja sam zvao staff na helpop zbog neke sumnje (Adrian kolko se sjecam je bio tu)

Jos da nadodam reko si prema navodima igraca. Znaci tebi je dokaz ako ti igraci kazu da sam ih ja raid ?Niko ih drugi nije mogao nego ja jelda
Odgovori
iWaveeee
Donator
(Offline)

Starter (1+ objava)

12.02.2019. u 01:52 (Ova objava je posljednji put uređena 12.02.2019. u 01:59 od strane iWaveeee.)
Bekova baza nije raidana iza ponoci da znas. Tako da tvoje povezivanje sa mojim igranjem iza ponoci nema nikakvog smisla. A ta slika br.2 se ne sjecam uopce kako si mene povezo s tim. Mozda jesam mozda nisam al se ne sejcam te baze ni cija je bila

Slika br.1 mislim da znam kako sam ako je to ta baza al necu nista govorit jer nisam 100% siguran jel to baza na koju mislim
Odgovori
TheHB
Admin
(Offline)

Quartz (10+ objava)

12.02.2019. u 16:15
Nakon konzultacija sa Staff Teamom odlučeno je da će ti ban biti skraćen na 10 dana gledajući da ti je ovo 1. prekršaj ovakvog tipa. Sljedeći prekršaj će biti kažnjen banom na 30 dana, a 3. će biti permanent ban.
Odgovori
iWaveeee
Donator
(Offline)

Starter (1+ objava)

12.02.2019. u 16:24 (Ova objava je posljednji put uređena 12.02.2019. u 17:24 od strane iWaveeee.)
Kakvih bola 10 dana ? Nisam napravio nikakav prekrsaj jeste uopce gledali sta sam napiso ? Bano si me bez razloga na temelju toga sto su ti igraci rekli i to sto si ti zamislio...vec sam sa banom 1 dan nebi trebo biti ni jedan sta vam je ?

Jel AFK tu ? TheHB sta ti je ? Citaj gore sta sam piso....sta hoces vise ?

Prokopo do beacona cije je svjetlo virilo vani on konta koristio hack

Pitaj Adriana jel imo postavljen beacon u bazi i Rexa vidi sta ce ti reci

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pitate me zasto sam frustriran ako nisam problem napravio ?

[Slika: hFKhTU4.png]
[Slika: JnDJPwJ.png]
[Slika: yJx9rZI.png]
[Slika: Gl0oQFg.png]

Dao sam 25 Eura za rank, vazda sam bugove prijavljivo i sugestije da se poboljsa server i sad mi opalite ban na osnovu nicega nego same teorije. I kad pokusavam razrjesit ovaj problem dobijem odgovor da se obratim samo TheHB a on izbjegava rjesavanje situacije. Kaze da ga ne briga za moj ban a dao ga je greskom i trebo bi mu biti prioritet rjesit ban koji je pogreskom dao.

Znaci kaze mi se da se obratim TheHB a on kaze nisam bitan i ignorira dati detalje objasnjenja odluke
Odgovori
TheHB
Admin
(Offline)

Quartz (10+ objava)

12.02.2019. u 17:25 (Ova objava je posljednji put uređena 12.02.2019. u 17:33 od strane TheHB.)
Situacija je riješena, da se mene pitalo ti bi ostao zauvijek banan zbog prijetnji fizičkog napada, no nisam htio ispasti toliko govno. Ti misliš da ako doniraš da si neki izuzetak? Meni su svi igrači isti, donirao ti 100€ ili ne donirao. Posao oko škole će mi uvijek biti bitniji nego netko tko je dobio ban zbog hakiranja.
Pozdrav!
Odgovori
« Slijedeća starija | Slijedeća novija »

Korisnici koji čitaju ovu objavu: 1 gosti

• Pogledaj verziju za ispis
  • Pretplati se na ovu temu
Skoči:

DMCA.com Protection Status
Korisno
  • Shop
  • Novosti
  • Pravila
  • Kako igrati
  • Serveri
Pomoć
  • Kako se registrirati
  • Pitanja i odgovori
  • Kontakt
  • Prijavite grešku
Partner
Zapratite nas
© 2010-2019, OxyGaming. Sva prava pridržana.
Forum pokreće MyBB. © 2002-2019, MyBB Group.
Dizajn foruma D&D i AfkF24, © 2019.
Release v1.4.1.262, 14.11.2019.
Linear Mode
Threaded Mode