Pitanja i odgovori
Što je OxyMC?
OxyMC je jedan od prvih balkanskih Minecraft servera, koji broji više od 99.000 registriranih igrača kroz više od 7 godina postojanja. Iako pod drugim imenom, server otvoren je 15.11.2011. godine i još uvijek aktivno radi.
Koje sve igre mogu igrati?
OxyMC Network se sastoji od Lobbya i dva podservera: Kingdoms i Games! Ukoliko ste zainteresirani za PVP i igru sličnu Factionima - ali uz mnoge druge dodatke, zaigrajte Kingdoms. Za one koji manje vole klasično preživljavanje ili možda žele napraviti predah, tu je Games server s mnoštvom mini-igara za igru.
Na kojoj je verziji server?
Server je izvorno na 1.12.2/1.13.2 Minecraft verziji, ali podržava spajanja sa svih verzija od 1.9 do 1.14.4. U igri su također pristune i 1.8 PVP mehanike, te možete koristiti i 1.12.2 blokove i iteme!
Imam prijedlog. Gdje ga mogu napisati?
Preferirano je da sve prijedloge za server ostavljate u za to predviđenu kategoriju na našem forumu. Tim putem sve vaše ideje imamo sistematizirane i smještene na jednom mjestu, a ostatak zajednice može iskazati svoje mišljenje o ideji.
Želim podržati server donacijom. Gdje to mogu obaviti?
Prije svega, hvala vam! Igra na našim serverima je besplatna i uvijek će biti, ali kao i većina drugih stvari, OxyMC nije samoodrživ. To znači da su nam potrebne donacije kako bismo server održali online. Ukoliko ste zainteresirani za kupovinu nekog od rankova, kitova ili nečega drugo unutar igre, to možete obaviti u našem Web Shopu kupovinom oxy$ - valute korištene za kupovinu donatorskih stvari u igri!
Koji je IP servera?
Možete nam se pridružiti na IP adresama play.oxymc.com ili zagreb.oxymc.com! Za pomoć pri registraciji posjetite članak klikom ovdje.
Za sva ostala pitanja uvijek možete kontaktirati Staff putem našeg Discord servera, ili Facebook stranice. Kontakt email: [email protected].