OxyMC
  • Naslovnica
  • Forum
    Članovi Kalendar događaja Pomoć Pretraga
  • Shop
  • Novosti
  • Više
      Staff   Kontakt   Pravila servera   Server status
  •   Prijava
  •   Registracija
OXYMC Forum Server Prijave igrača v
« Prethodna 1 2 3 4 Dalje »
[Prihvaćeno] Prijava igrača- HarisZonic, Armada1987

Tema zatvorena
[Prihvaćeno] Prijava igrača- HarisZonic, Armada1987
CroKINGHERE
Donator
(Offline)

Gold (100+ objava)

Objave: 101
Teme: 17
Registracija: 21.01.2019
Minecraft ime: CroKINGHERE
13.06.2019. u 19:13 (Ova objava je posljednji put uređena 15.06.2019. u 00:06 od strane AfkF24. Razlog uređivanja: Lock )
- Ime igrača kojeg prijavljujete: HarisZonic,Armada1987
- Koje je pravilo igrač prekršio?: neprestano me vrjedjaju, lazno optuzuju, stavljaju svakakve signove o meni na plotovima, sire lazi o meni, namjerno provociranje
- Dokaz (slika/video): https://imgur.com/a/DqfsVXf
- Nešto za dodati: Kolko ja znam dragi Stifleru, slike koje ima osoba HarisZonic nisu u cjelosti sto znaci da su nevazece, te je slika na kojoj upucujem igracu Pirate007 bila neuvrjedljivog smisla vec, sarkasticnog jer se radilo o nekoj zezanciji izmedju mene, Pirate007 (koji moze potvrditi samo neznam jel ima forum account) i jos jednog igraca

P.S. Mislim da nisam zasluzio ban jer osoba nije postavila cjele slike nego samo dio na kojem ja odgovaram na njegove provokacije i slicne stvari, sto je ujedno i zabranjenjo jer je vec reko admin/helper adrian1 da ako bude rezanih screenshotova da se nece vrjediti. Stoga ocekivam unban.
[Slika: tenor.gif?itemid=9382059][Slika: 76561198447927636.png]
Odgovori
AfkF24
Owner
(Offline)

Gold (100+ objava)

Objave: 217
Teme: 32
Registracija: 11.12.2012
Minecraft ime: AfkF24
15.06.2019. u 00:04
Na serveru postoji komanda /ignore kojom se u potpunosti uklanjaju sve chat/privatne poruke od datog igrača. Mi na provokacije ne možemo davati nikakve strožije kazne od mutea na par sati, jer one često ne krše nikakva šira pravila. Što se tiče natpisa na plotova, isto vrijedi.

Najbolje da sljedeće sezone kompletno ukinemo plotove ili napravimo da na njima već imate izgrađene shopove i samo dodajete iteme u njih - bez mogućnosti gradnje na njima, ako se već ne znate normalno koristiti.

Igrač Armada1987 će dobiti ban do sljedeće sezone, uslijed prethodnih prijava.

(13.06.2019. u 19:13)CroKINGHERE je napisao: - Nešto za dodati: Kolko ja znam dragi Stifleru, (...)

Također, kada radiš prijavu na igrača/e, obraćaš se kompletnoj administraciji, a ne pojedinom adminu.

Prijava djelomično prihvaćena, lock.
Odgovori
« Slijedeća starija | Slijedeća novija »

Korisnici koji čitaju ovu objavu: 1 gosti

• Pogledaj verziju za ispis
  • Pretplati se na ovu temu
Skoči:

DMCA.com Protection Status
Korisno
  • Shop
  • Novosti
  • Pravila
  • Kako igrati
  • Serveri
Pomoć
  • Kako se registrirati
  • Pitanja i odgovori
  • Kontakt
  • Prijavite grešku
Partner
Zapratite nas
© 2010-2019, OxyGaming. Sva prava pridržana.
Forum pokreće MyBB. © 2002-2019, MyBB Group.
Dizajn foruma D&D i AfkF24, © 2019.
Release v1.4.1.262, 14.11.2019.
Linear Mode
Threaded Mode